MÉS DE 50 ANYS FABRICANT I INSTAL·LANT QUALITAT DE VIDA

3 Desembre, 2018 By

Us donem la benvinguda a la nostra nova pàgina web! En aquesta plataforma, i al nostre blog, trobaràs tota la informació que necessites sobre la nostra empresa ORMETAL.

Aquí, podràs llegir les idees més innovadores pel que fa a obertures d’alumini i vidre perquè puguis instal·lar tancaments amb el disseny més modern i personal.

QUI SOM?

ORMETAL és una empresa amb més de 50 anys d’experiència situada a Fornells de la Selva (Girona) que treballa per tota Catalunya.

Som especialistes a dissenyar i fabricar obertures i tancaments d’alumini i de pvc,  i realitzar-ne la instal·lació juntament amb els vidres i les proteccions solars per a tota classe d’edificis al gust del nostre client.

Els nostres punts forts són:

  1. Ens adaptem a qualsevol espai, mida, forma i estil arquitectònic oferint solucions ideals, tant per obra nova com per a rehabilitació i reformes.
  2. Tenim un equip molt professional i que té un gran compromís amb el medi ambient i l’estalvi energètic.
  3. Contem amb una oficina tècnica que consta d’un equip amb molta experiència d’enginyers, encarregats de dissenyar les obertures i els tancaments en exclusiu per a cada client.
  4. Sempre treballem amb materials de grans qualitats que respecten el medi ambient i ens assegurem que el client quedi totalment satisfet.

QUINS SERVEIS OFERIM?

Som professionals que ens dediquem des de les coses més necessàries com el muntatge de les portes, fins a obertures corredisses que proporcionaran un espai molt més ampli a les diferents habitacions de casa teva.

Oferim solucions tècniques cuidant fins al més mínim detall en la instal·lació i sempre tenint en compte de proporcionar un bon estalvi energètic als nostres clients per cuidar el medi ambient.

També, dissenyem murs cortina i folraments per donar solucions a les façanes amb proteccions solars, tinguent en compte les normatives vigents i respectant sempre el codi ètic.

ORMETAL consta de tota classe de solucions per tenir una bona protecció solar, la fabricació de tota mena de persianes, adaptables a tots els espais i gustos, dissenys il·limitats i personalitzats.