EMPRESA

MÉS DE 50 ANYS FABRICANT I INSTAL·LANT QUALITAT… QUALITAT DE VIDA.

A ORMETAL fa més de 50 anys que dissenyem i fabriquem obertures d’alumini i vidre a la provincia de Girona. 50 anys d’experiència ens permeten constatar els avantatges d’un producte excel·lent:

Alta eficàcia, estalvi energètic i un perfecte aïllament tèrmic i acústic. Apliquem tota la gamma de vidres de climatització, de seguretat i tecnològics (control Solar, vidres acústics, etc.). Això ens permet reduir el consum energètic i oferir la màxima seguretat.

Adaptabilitat a qualsevol espai, mida, forma i estil arquitectònic.

Oferim solucions ideals tant per a obra nova com per a rehabilitació.

L’alumini i el vidre es caracteritzen per un fàcil i còmode manteniment, durabilitat i resistència a les agressions ambientals.

EFICÀCIA I SOSTENIBILITAT.

El nostre producte és totalment reciclable i respectuós amb el medi i contribueix de manera eficaç a un benestar sostenible. Recollim, traslladem i reciclem tot els materials que utilitzem en els nostres processos (fusta, ferro, alumini, vidre…) i apliquem els recursos necessaris per minimitzar l’impacte en el medi ambient.

RIGOR AMB HOMOLOGACIÓ EUROPEA.

El nostre departament tècnic i de projectes treballa compromès amb l’eficiència del disseny, la innovació i les darreres tecnologies.

Tots els nostres tancaments superen els assajos i exigències de la CE i estan avalats per la certificació ISO en el Sistema de Gestió de la Qualitat.

RESPONSABILITAT EN L’ASSESSORAMENT,
EN LA INSTAL·LACIÓ I, SOBRETOT, DESPRÉS….

La nostra responsabilitat és encara més ferma després de la instal·lació perquè demostrem l’eficàcia del nostre assessorament i del nostre treball quan els nostres tancaments ofereixen dia rere dia benestar i qualitat de vida.

Per aquest motiu oferim un servei de reparació els 365 dies de l’any i una completa cobertura de garantia de 10 anys.

people

Qui som?

 

A ORMETAL fa més de 50 anys que dissenyem i fabriquem obertures d’alumini i vidre. Tots aquests anys d’experiència ens permeten constatar els avantatges d’un producte excel·lent.

segell

Què fem

 

-Tancaments d’alumini
– PVC
– Protecció solar
– Postvenda

empresa2
Contacta
close slider