IMPORTÀNCIA DE TENIR UN BON TANCAMENT A CASA

16 January, 2019 By

Perquè és important tenir un tancament de finestres, persianes, portes… adequat i professional?

Com evitar que el fred entri a casa?

A les èpoques més fredes de l’any et pots trobar que si no tens l’habitatge acondicionat, el fred entra a causa d’un mal muntatge o per l’ús d’un vidre molt senzill, envaint les habitacions i, per tant, això suposa grans pèrdues de calor i com a conseqüència un augment de la factura de la calefacció innecessari.

Si vols assegurar-te que no perds el calor de casa teva a l’hivern, et recomanem que t’asseguris que tant la fabricació com la instal·lació es feta per una empresa professional i eficaç.

Si vols evitar que l’enemic menys desitjat de l’hivern entri a casa, et donem alguns consells de com evitar-ho!

  1. Assegura’t a l’hora d’escollir qui fabricarà i construirà les finestres o les portes del teu habitatge que utilitza materials de primeres qualitats.
  2. Escull un vidre amb control tèrmic, amb la instal·lació d’aquest vidre entrarà la llum del sol però en cap cas ho farà el fred de l’exterior.
  3. Es important que contractis un bon equip de professionals, i que es realitzi un muntatge correcte i precís.

Com protegir casa teva de robatoris?

La seguretat és l’element més important de la teva llar. Si no et sents segur a casa teva, on et sentiràs segur?

Per tot això, és important que totes les portes i les finestres que donen a l’interior, estiguin construïdes amb materials de primeres qualitats i que tinguin la seguretat necessària per protegir a la teva família i els objectes de valor que guardes.

A continuació et deixem alguns consells per protegir casa teva de robatoris i ensurts:

  1. Tanca sempre amb clau.
  2. No amaguis la clau mai en llocs propers de l’habitatge.
  3. Revisa constantment i canvia, si és necessari, l’estat dels panys de les portes.
  4. No obris la porta a desconeguts.
  5. Assegurat que la porta i els tancaments de l’habitatge són de qualitat.
  6. Adquirint materials com pvc, persianes de seguretat, vidres antirobatoris, panys de seguretat, forrellat i pestells de seguretat…

Com protegir casa meva del sorolls de la ciutat? I del sol a l’estiu?

Els molestos sorolls de la ciutat poden arribar a alterar-te el descans per les nits i a crear malestar en el teu dia a dia, per aquesta raó et recomanem l’ús de diferents materials com ara la instal·lació de vidres amb control acústic que neutralitzarà així, tots els problemes que pugui ocasionar els sorolls de les ciutats.

Es important tenir en compte que per aconseguir un bon aïllament acústic no es basa només amb el vidre acústic si no que també es essencial un muntatge professional.