TOT EL QUE NECESSITES SABER PER ESCOLLIR LA FINESTRA IDEAL

12 July, 2019 By

A l’hora d’escollir el tipus de finestra ideal per la teva llar és molt important estar ben informat sobre les diferents característiques i així escollir la que més s’adapti a les teves necessitats.

Les principals funcions de les finestres és l’aïllament, protegir del fred i la calor i proporcionar llum natural. A més a més, són un element decoratiu de la casa, que segons el tipus de finestra que tingui, l’estil canvia totalment.

Segons la zona geogràfica el clima canvia, per tant, aquest aspecte s’ha de tenir molt en compte a l’hora de triar el material, els vidres o les persianes i contrafinestres.

Quin material s’ha d’utilitzar per aconseguir la finestra ideal?

 Les dues opcions més comunes són l’alumini i el PVC. L’alumini és molt resistent al temps però presenta menys resistència. En canvi, el PVC és un material modern, lleuger, molt resistent i impermeable. És un bon aïllant i és fàcil de mantenir.

Una altra opció és la fusta. Per una banda és un material natural i permet la transpiració de les parets de l’interior a l’exterior. Per altra, necessita molt de manteniment.

El vidre

Amb els anys, el vidre ha evolucionat molt i han sorgit diferents tipus millorats. Aquests en són alguns exemples:

– Vidres laminats: entre les làmines de vidre s’hi col·loquen làmines de PVB i això ofereix més resistència i més seguretat.

– Vidres monolítics: no recomanables per finestres exteriors ja que no són aïllants.

– Vidres temperats: la opció més recomanada per exteriors. És un vidre fort i resistent que proporciona molta seguretat.

– Vidres amb cambra: vidres separats per una cambra d’aire deshidratat. Augmenta l’aïllament tèrmic.

Les persianes i contrafinestres

La seguretat i la filtració de la llum són algunes de les funcions de les persianes i contrafinestres.

Actualment pots trobar contrafinestres de diferents colors i pots decidir si són amb làmines mòbils i el tipus de tancament. Pel que fa a les persianes, pots escollir les tradicionals que funcionen amb la corretja o bé una opció més tecnològica.

Entra a la nostra pàgina web i descobreix tots els serveis que t’oferim: https://ormetal.org/empresa/

Tags: