La importància d’aprofitar la calor del Sol

14 June, 2019 By

Aprofitar la calor aportada pel Sol en les hores del dia és clau per estalviar energia, i mitjançant una sèrie de pràctiques senzilles podrem aprofitar millor els recursos energètics aportats i evitar un consum innecessari de calefacció.

Consells per aprofitar la calor del Sol

  1. Abans d’obrir finestres, hem d’obrir la porta! Farem que la calor sobrant de l’espai on ens trobem circuli cap al passadís i així es podrà aprofitar per a la resta de l’edifici.
  2. Mantenim la calor dins l’habitatge! Els dies que fa molt de fred és important que les obertures a l’exterior, de portes i finestres, estiguin obertes el mínim de temps possible. Per ventilar els espais, amb 10 minuts n’hi ha prou.
  3. En cas de trobar un espai on sistemàticament fa molta calor, si un cop obertes les portes encara hi ha un excés de temperatura, sempre que es pugui, es pot regular l’aixeta i/o clau de pas i deixar-la a mitges. És important no deixar-la tancada del tot perquè, si ens oblidem de tornar-la a obrir, podem tenir fred.
  4. És important no tapar ni bloquejar els radiadors amb armaris, prestatgeries i altres elements que no deixin que l’escalfor es pugui distribuir correctament i de manera uniforme per l’espai.
  5. Si disposem de termòmetre, s’ha d’acordar una temperatura consensuada i adequada. A l’hivern, amb 20 °C n’hi ha prou per tenir una temperatura de confort. A l’estiu, una temperatura de 26 °C també és òptima.

A Ormetal estem conscienciats amb la cura del medi ambient i esperem que aquests consells que us anem donant serveixin, i que entre tots puguem millorar el nostre planeta i així no destruir-lo a poc a poc. És per això que aconsellem aprofitar la calor el màxim per ser més sostenibles.

Segueix-nos al nostre blog i continuarem creixent com a planeta i com a persones.

Confiem amb tu i volem que també confiïs amb nosaltres.

Per més informació: https://ormetal.org/empresa/