Tancaments de vidre per a terrasses

28 June, 2019 By

Ha pensat alguna vegada en gaudir de la seva terrassa o porxo durant tot l’any? Descobreixi aquest plaer i tot un ampli ventall de possibilitats amb Ormetal, experts en tancaments de vidre.

Què són el tancaments de vidre i com funciona?

El sistema de tancaments de vidre per porxos, terrasses i balcons consisteix en un seguit de fulles de vidre de seguretat que corren guiats per un carril d’alumini superior i un d’inferior.

Entre les fulles de vidre no hi ha cap perfil d’alumini, de manera que la lluminositat i estètica de la terrassa es mantenen intactes. Les fulles queden recollides a l’interior, plegades una sobre l’altra i ocupant un espai mínim, de manera que, quan es desitja, es pot obrir l’espai totalment o parcialment.

El manteniment i neteja dels tancaments de vidres per porxos, terrasses i balcons és senzill, còmode i segur, ja que sempre s’accedeix a ells des de l’interior.

Té avantatges el tancament de vidre?

Fer un tancament de vidre per a terrasses o porxos comporta uns grans avantatges:

  • Els tancaments de vidre per terrasses li permetran donar el màxim d’usos a la seva terrassa o balcó independentment del temps que faci.
  • Li ofereixen la possibilitat de poder practicar les seves aficions
  • Permeten que la mainada pugui jugar en un ambient segur i més agradable
  • Li permeten decorar al seu gust un espai fins ara desaprofitat

El sistema de cortina de vidres per balcons, terrasses i porxos, està dissenyat per tal que el fred, el vent, el soroll, la pluja o la pols no siguin un inconvenient a l’hora de gaudir d’aquest espai amb tota la família.

Així doncs, aquests avantatges se simplifiquen en: protecció contra el fred, vent, pluja, soroll i pol·lució; a més d’una seguretat pels petits, un nou ambient per a les seves aficions i la decoració al seu gust.

Per més informació entra a: https://ormetal.org/tancaments-alumini/