Tancaments eficients en alumini o PVC

17 May, 2019 By

Els grans tancaments permeten fusionar zones interiors amb zones exteriors de la casa i guanyar en espai i eficiència energètica. En realitat, són elements que juguen un paper important en l’estètica de la casa i influeixen en el confort tèrmic i acústic.

Si un tancament està ben instal·lat i és eficient és capaç de proporcionar un bon aïllament tèrmic i acústic, que redueix l’ús d’aire condicionat i calefacció.
Un dels tancaments més habituals en les llars són les terrasses. Si vius en una zona que fa fred i no pots aprofitar aquest espai durant la majoria de mesos de l’any, és una bona idea pensar a fer un tancament per moltes raons, ja que ganes en espai interior, en lluminositat i en eficiència energètica.

Els materials més utilitzats en aquest tipus de reformes a les llars solen ser els fets amb alumini i PVC. I gràcies als últims avanços tecnològics, cada vegada més, les noves construccions venen en sèrie amb tancaments elegants, creatius i eficients.

TANCAMENTS DE PVC I ALUMINI

Pels tancaments de PVC i alumini el més habitual és la integració de la terrassa i guanyar espai en el saló. Amb tot, la maximització de l’espai no és l’únic avantatge, ja que segons el disseny triat, pot ser, també, un espai obert.

Per a això, el PVC i l’alumini són els materials més utilitzats per a fer aquest tipus de treballs. Un plus, és poder deixar el sostre motoritzat, ja que , d’aquesta manera pots obrir i tancar la part superior amb comoditat i gaudir de la sensació d’estar en un espai obert.

PERFIL VISIBLE O OCULT

En aquest tipus de tancaments és cada vegada més habitual utilitzar un tipus de perfil ocult. És molt més discret que l’habitual, permet una major entrada de llum i, amb els vidres adequats, poden tenir un gran nivell d’aïllament.
A la vista resulten més lleugers i nets, ja que el perfil és a penes inexistent i la sensació visual és molt més àmplia i lluminosa. En l’actualitat, no només es fan tancaments eficients en les llars, si no que, cada vegada més, les oficines opten per grans finestrals per a potenciar la sensació d’amplitud i aprofitar al màxim la llum natural.