L’aïllament tèrmic a l’hivern amb finestres de PVC

3 May, 2019 By

Les finestres de qualitat, poden reduir fins a un 70% les pèrdues energètiques de la llar, reduint així el consum de calefacció i aire condicionat.

L’elecció de les finestres és clau per al confort interior durant les èpoques de fred. El PVC és un material que ofereix aïllament tèrmic enfront dels canvis de temperatura.

L’hivern ve acompanyat per un descens de temperatures que pot afectar directament el confort de la llar. Les mantes i els abrics són accessoris característics d’aquesta època de l’any, però i si no fossin necessaris per a protegir-nos del fred a l’interior?

Les finestres de PVC són sinònim de bon aïllament tèrmic. Gràcies a aquest material, aïllant natural i no conductor, la nostra llar serà un espai confortable tant en èpoques de fred com de calor.

La qualitat del vidre emprat per a la construcció de les finestres i l’hermeticitat que ofereix el PVC converteixen a aquestes finestres en l’opció ideal perquè l’habitatge estigui aïllat tèrmicament de la manera més adequada. Amb les finestres de PVC, les preocupacions per la pèrdua de calor o fred desapareixeran. Aquest material minimitza la transmissió i filtració tèrmica gràcies a una menor conductivitat de la qual ofereixen altres materials com la fusta.

Estalvia energia a la teva llar