Mosquiteres per evitar insectes, pol·len i pols

26 April, 2019 By

Les mosquiteres són la solució perfecta per a lliurar-se de l’accés d’intrusos a la llar: insectes i pol·len. Existeixen diferents tipus de mosquiteres, en funció d’on la instal·lem, finestres o portes d’accés de l’exterior. Cada vegada, el seu ús està més estès sent un dels productes clau en la protecció d’insectes a la llar.

La seva principal funció, com hem indicat, és evitar l’accés d’insectes, mosques, mosquits, petits rèptils o animals a l’interior de la llar sense menysprear la ventilació natural. També eviten la sortida de les mascotes de la llar com gats, gossos o un altre tipus de mascota.

Fem un repàs als tipus de mosquiteres que existeixen en el mercat, les seves característiques i els seus detalls d’instal·lació.

MOSQUITERA CORREDISSA:

Pensades exclusivament per a finestres o portes d’accés de l’exterior. Es tracta d’un marc d’alumini que s’adapta al perfil de la finestra o porta. La seva instal·lació és molt senzilla ja que simplement cal acoblar-la al marc de la finestra.

MOSQUITERA FIXA:

Mosquiteres fixes pensades per a finestres, encara que també poden usar-se per a portes d’accés exterior, tot i que no és el més habitual. Són exactament iguals que les corredisses, però no posseeixen rodaments a les esquadres inferiors.

MOSQUITERA ENROTLLABLE:

Es tracta del tipus de mosquitera més demandada en l’actualitat. Es tracta d’un calaix on s’enrotlla el teixit de la mosquitera i es fixen els seus extrems en dues guies que permeten lliscar la mosquitera tant en la seva obertura com en la seva recollida.

MOSQUITERA PLISADA:

Es tracta d’una varietat més moderna de la mosquitera enrotllable. A diferència de l’enrotllable, aquest tipus de mosquitera recull el teixit anti-mosquits mitjançant plecs a manera d’acordió. Estan pensades tant per a finestres com per a portes de pas freqüent.

Comptar amb una empresa especialitzada que instal·li les mosquiteres a casa teva, donarà com a resultat una perfecta adaptació d’aquestes a les portes o finestres, evitant males col·locacions.

Des de Ormetal t’oferim la possibilitat de comptar amb un servei professional d’instal·lació de mosquiteres a Girona i província de Girona, que més s’adapta a la teva necessitat!